Juni er også kendt, som “Pride Month” og det vil jeg i år gerne fejre med en giveaway. Jeg udlodder derfor 3 bøger, der alle omhandler LGBT+ emner og de har alle mindst én LGBT+ hovedperson. De 3 bøger er alle bøger jeg holder meget af. De har sat deres fodspor i mit sind og hjerte. Det har været gode læseoplevelser og dem vil jeg gerne give videre. Jeg er stærk fortaler for, at de her bøger kommer hjem på hylden hos teenagere, men sørme også hos voksne. Det er emner, som er så vigtige og det er emner man bør tale mere åbent om. 

Jeg håber jeg med denne giveaway kan dele lidt ud af min passion for at bryde ud af samfundets “kassetænkning”. Det vigtigste budskab jeg kan komme med er, at man skal prøve at være den man er, uden at tænke over hvad andre mener og tænker. Man skal prøve at åbne sit sind noget mere og accepterer folk, som de er.

People really are like house with vast rooms and tiny windows. And maybe it’s a good thing, the way we never stop surprising each other.

Du kan vinde disse 3 bøger:

Simon vs. the Homo Sapiens Agenda af Becky Albertalli
Leah on the Offbeat af Becky Albertalli
If I Was Your Girl af Meredith Russo

*Bemærk at bøgerne er på engelsk!

For at deltage skal du gøre følgende:
– Skrive en kommentar hvor du skriver omkring din bedste læseoplevelse i år. HUSK at skrive din email, så jeg kan kontakte dig hvis du er den heldige vinder.

Ekstra lodder:
– Følge mig på Instagram, HUSK at skrive dit brugernavn i en kommentar her i indlægget.
– Dele konkurrencen via instastories på Instagram. HUSK at tagge mig i din story, så jeg kan se den og derved tilføje dit ekstra lod.
– Dele konkurrencen på Twitter. HUSK, at linke mig til tweetet i en kommentar her i indlægget.

Reglerne:
– Du skal have adresse i Danmark.
– Du skal være 18+ eller have dine forældres tilladelse.

Konkurrencen slutter d. 30. juni  kl. 23:59 og jeg trækker vinderen d. 2. juli

33 Comments

 1. Har desværre ikke fået læst en eneste bog i år? Men En mand der hedder Ove af Fredrik Backman er nok den bedste bog jeg nogensinde har læst.

  KH Anne W.

 2. Jeg har ikke læst så meget i år, men jeg er dog faldet over en god serie, som hedder Corps Party, noget manga, som jeg er blevet helt vild med. Det er altså en god serie! :)

  • Manga er også en skøn ting. Jeg har lige kigget lidt på Corps Party og den virker god, så den har jeg noteret ned på en liste :D

 3. Mine bedste læseoplevelse i år – måske endda nogen sinde – var da jeg læste “The Scorpio Races” af Maggie Stiefvater.
  Jeg havde været inde i en periode, hvor jeg ikke rigtigt havde fået læst, grundet manglende tid og overskud, men besluttede mig for at gå i krig med bogen alligevel. Da det desuden var aften, var min plan blot at læse et par kapitler, meeen den historier kender vi vidst alle. I hvertfald endte jeg med at sidde til langt ud på natten – hvor der kun var lyden af regndråber, som ramte vores tag og vinduer at høre – bøjet ind over bogen. Karaktererne, selve historien og ikke mindst forholdene og båndene mellem karaktererne og deres heste var intet mindre end fantastisk. Og da jeg langt om længe – og alligevel alt for hurtigt – læste den sidste side af bogen sad jeg næsten med tåre i øjnene. For det er sådan jeg ved, at en bog er rigtig god, når man kan relatere så meget med historiens person, at deres følelser påvirker en selv.

  – Reuzam2000 (jeg følger dig på Instagram ved dette navn)

 4. Min bedste læseoplevelse i år har været “Simon vs. verdens forventninger” (jeg tog den på dansk). Den var så god at jeg har anbefalet den til alle lige siden, og jeg har læst den højt for min kæreste (den bliver bestemt ikke ringere af en genlæsning) ?❤️

  Jeg følger dig på Instagram (lttimmermand eller mitonlinefrirum – du vælger selv ?)

  Som sagt, synes jeg det er en genial give-away, med en god sammensætning af bøger!

  Knus❤️
  louisettimmermand@live.dk

 5. Smilla Runge Kjeldsen

  Den bedste bog jeg har læst i år må være Kragens Kald af Leigh Bardugo! Den var så fantastisk?

  Mit brugernavn er @Turningxxpages

  E-mail: Sk2010@mot-friskole.net

 6. Min bedste læseoplevelse i år har nok været The Hate U Give af Angie Thomas. Jeg elskede den bog. Historien og de perspektiver den drager er sindssygt vigtige og jeg ville anbefale alle at læse den. Karaktererne er super og familieaspektet var så interessant at læse. Absolut en af mine favoritter.
  IG: @acolorfulreader
  Knus
  sarahifrederiksen@gmail.com

  • The Hate U Give står højt på min liste over bøger jeg skal have læst inden året er omme. Den virker til at være en fantastisk bog og meget samfundsrelevant :)

   Knus

 7. @Juliemidtgaard

  I år har jeg ENDELIG fået taget hul på John Greens forfatterskab, så det må være en af hans bøger der stikker af med sejren ??
  Knus

 8. Hej Marie, jeg vil gerne deltage men er ikke over 18 år, men jeg har dog mine forældres tilladelse. Min bedste læse oplevelse i år må helt klart være Girl online af Zoe Sugg. Den er helt fantastisk.

  KH Amalie

 9. På Instagram hedder jeg amaliesbogreol

 10. Den bedste bog jeg har læst i år er helt klart “Knivens Stemme” af Patrick Ness! Historien er så fangende og man kan slet ikke ligge den ned (Det er så også fordi den er så tung, at den er svær at flytte når først den er i skødet, haha!). Skrivestilen var så unik og nu kan jeg bare slet ikke vente med at se filmen næste år!

  Oplysninger:
  j.t.mayann@gmail.com
  @blossomingreading (insta)

  • Jeg stod og kiggede på den bog i dag. Jeg har længe gerne ville læse den, så tænker den måske skal lidt højere op på listen over bøger, der bare skal læses :)
   Patrick Ness skriver bare generelt godt. Hvis du ikke har læst den, så kan jeg varmt anbefale “Monster”, som også er filmatiseret ?

 11. Den bedste læseoplevelse jeg har haft i år, var da jeg lyttede til Sleeping Giants af Sylvain Neuvel. Det er simpelthen en fantastisk lydbog, som fungerede på alle punkter! ☺️ Den er så god, at jeg bare bliver nødt til at eje den fysiske version af bogen også ?

  Oplysninger:
  Inkedbybooks@gmail.com
  Insta: @inkedbybooks

  • Jeg har det lidt svært med lydbøger, men hvis alle parametre spiller, så er de en fantastisk ting! Har ikke hørt så meget om Sleeping Giants, så må hellere undersøge den nærmere ??

 12. Malene Erika Eltved Kristensen

  Året er jo ikke omme endnu, men indtil videre er den bedste læseoplevelse i år En af os lyver af Karen M. McManus! Skøn overraskelse. Den lød lidt interessant og jeg havde ikke hørt så meget om den og tog chancen. Fantatisk stereotypisk skildring af en gruppe unge a la The breakfast Club sat i nutidens high school med meget mere dybe, overraskelser, hemmeligheder og forviklinger, sociale medier også et mytisk dødsfald. Et mordmysterie som bare venter på at blive løst! Den er let at læse og underholdende med dybe dog uden at historien tror den skal redde verden. Ligesom jeg kan bedst lide det og længes efter at få den læst igen! ?❤
  (Mail: maleneeek@hotmail.com og Instagram @maleneerika) syntes dit opslag er et fantatisk idé især da det er dejligt med positiv opmærksom på denne type litteratur, som kan være en udfordring at finde nogle gange. Glæder mig til at se om du kommer med flere gode anmeldelser i den retning. Jeg er så heldig at at allerede har fået læst Simon, mem ejer ikke bogen og skal i biografen og se filmatiseringen. Leah står på min TBR og vil vildt gerne læse den! Den sidste kender jeg ikke, men skal helt sikkert tjekke den ud. Og det vil være skønt at vinde nogle så godt anbefalet bøger om diversitet og få dem læst ??? krydser fingre og håber. Har desværre ikke Twitter så det lod må jeg undvære, men må se om jeg kan få det story til at virke ???
  M.v.h. Malene Erika ?

  • Den bog lyder jo lige op ad min boldgade. Tror faktisk den står på min tbr liste, men den må da klart højere op ??
   Jeg har også planer om at skulle ind og se filmen. Den har fået fine ord med fra mine veninder, så det lover godt ??

   Mvh. Marie ?

 13. Sophie Amalie

  Det er svært at vælge, for der har været en del gode, men de to første bøger i serien “De tre tyste” har nok gjort størst indtryk. ??
  Min mail er sophieamalieeslund@gmail.com ??
  Jeg følger dig også på Instagram under navnet @bogeventyrer ☺️

 14. I år har det nok været Bag lukkede døre. Den var så skingrende skør og vild, og den sidder stadigvæk lidt i mig. Den var bare så anderledes end meget andet, jeg har læst i genren.
  @boghunden på ig
  https://twitter.com/Boghunden/status/1010816882201513989?s=19

 15. Josefine Francker

  Det må nok være Maze Runner – Feberen. Super fed afslutning på serien, hvor man får svar på alle de spørgsmål man går med igennem de 4 første bøger.

  Mail: josefinefrancker@gmail.com
  Instagram: @josefinefrancker

 16. Hmm, den bedste bog i år er jeg næsten nødt til at give til en svensk pigebogsserie “Miranda” af Kerstin Sundh – særligt sidste bind “Miranda og friheden”. Jeg læste bøgerne for 7 år siden, og i år som 20-årig genfandt jeg dem ved et tilfælde, og de holder bestemt stadig. En skøn nostalgisk serie som også tager nogle vigtige emner som klasseforskelle og kvinders frigørelse. På et andet plan kan jeg også anbefale “Hun bad selv ude om det” af Louise O’neill, som jeg læste tilbage i januar.

  offentliganna@gmail.com

 17. Den bedste bog jeg har læst i år må nok være “the hate u give”, af Angie Thomas. Det er en virkelig spændende bog, man ikke kan ligge fra sig. Den er virkelig god, og det er en bog med stærke karakterer, og et godt budskab. Kan ikke vente til filmen kommer ud til oktober i år.
  mail: rebeccalademogensen@gmail.com
  Instagram profil; @helloimjustareader
  Twitterlink: https://mobile.twitter.com/RebeccaMogens26/status/1011349686136000514

 18. Jeg kan simpelthen ikke vælge én læseoplevelse der slår de andre. Jeg har læst så mange, gode bøger at det er umuligt at vælge. Men i år læste jeg “Hvis bare du var min,” og den er helt klart højt på listen. Hvis det er tilladt at nævne en bog fra sidste år, så er det uden tvivl “The hate u give.” Kan se at den allerede er blevet nævnt, men den er bare så god, at den skal nævnes igen!

  Oplysninger: Anna.toender@hotmail.dk

  @anna148b (Instagram.)

  PS: jeg syntes at det er SÅ fantastisk at du laver en giveaway med netop disse bøger! Har læst den om Simon, og har længe kigget på de andre to, men pengene har ikke lige været der, fordi de er blevet brugt på andre bøger..?‍♀️ Jeg har ingen tvivl om, at de sidste to er ligeså gode som den førstnævnte. ❤️

 19. Sofia petersen

  Min bedste læse oplevelse må nok være da jeg læste “hvis bare jeg var din”! Jeg syntes det er en rigtig god bog og jeg skal helt sikker læse den næste!

  Min Instagram er varde._garden_.sofia og jeg følger dig! Min e-mail er sp2011@mot-friskole.net

 20. Kathrine Rom

  Min bedste læseoplevelse i år, har faktisk uden pis været en anden bog af Becky Albertalli, nemlig “the Upside of Unrequited”, som fuldstændig slog bene væk under mig.

  Det ser dog ud til at den læseoplevelse snart bliver overgået!, for jeg er halvvejs i Leah on the off beat, og jeg er lige så vild med den som “Upside of Unrequited”.

  Og ellers var “Call me by your name” også været en ret intens og vild læseoplevelse i år (høh jeg holder åbenbart af bøger om den første store kærlighed)

  Jeg følger dig også på Instagram, hvor jeg går under navnet Rom_Kath

  • Jeg mangler at læse “The Upside of Unrequited”, men den står højt på listen og bliver nok en bog jeg læser over sommeren ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Køb Viagra Osta Viagra Køb Cialis Danmark Köpa Cialis på nätet Köpa viagra Sverige Köpa viagra på nätet säkert Osta Cialis netistä Køb Cialis online Danmark