
Banana bread
2017-04-27 15:20:54

Yields 1
Lækkert, svampet bananbrød, med hakket chokolade i, som lidt ekstra luksus.
Prep Time
10 min
Cook Time
1 hr
Total Time
1 hr 10 min
Ingredients
- ½ dl olie.
- 200 gram sukker.
- 2 æg.
- 350 gram moden banan, ca. 3 bananer.
- 300 gram hvedemel.
- 1 tsk natron.
- 1 tsk bagepulver.
- ½ tsk salt.
- 1 tsk vaniljesukker/vaniljepulver.
- ½ dl mælk.
- 100 gram hakket, mørk chokolade.
Instructions
- Tænd ovnen på 175°C
- Rør olie, sukker og æg sammen.
- Blend eller mos bananerne og rør mosen i æggeblandingen.
- Bland de tørre ingredienser sammen, gem lidt mel og rør det hele i bananblandingen samtidig med mælken.
- Dæk chokoladen i mel, så den ikke synker til bunds og bland den i dejen.
- Hæld dejen i en brødform beklædt med bagepapir.
- Bag bananbrødet i ca. 1 time.
- Hvis det begynder at blive for mørkt, så dæk det til med sølvpapir indtil det er bagt færdigt.
Notes
- Du kan undvære chokoladen.
- Du kan bruge honning, stevia eller andet sødemiddel i stedet for sukker.
https://mariesen.dk/
Ej hvor ser det bare lækkert ud, det kunne jeg godt fristes til at prøve..
Gør det, gør det, gør det :D
Knus <3
Mums! Jeg bliver jo helt sulten :D
Det kan jeg sørme godt forstå. Det smagte simpelthen så skønt :D