
Chicken Alfredo
2017-01-23 15:50:04

Serves 8
Cook Time
40 min
Ingredients
- 6 spsk olivenolie
- Ca. 900 gram kyllingebryst/inderfilet
- 5 fed presset hvidløg
- 150 gram spinat
- 8-10 dl hønsebouillon
- 5 dl fløde
- Ca. 700 gram penne pasta
- 300 gram frisk revet parmesanost
- Salt
- Peber
- Finthakket persille
Instructions
- Skær kyllingekødet i mundrette stykker. Krydr med salt og peber.
- Brun kyllingen i olien ved middel varme. Kyllingen behøver ikke være gennemstegt.
- Tilsæt de pressede hvidløgsfed og spinat og steg videre indtil spinaten er "mør".
- Tilsæt bouillon, fløde og pasta og rør godt rundt.
- Bring i kog og læg så låg på. skru ned for varmen og lad det simre i 15-25 minutter til pastaen er mør.
- Fjern fra varmen, og rør den frisk revet parmesanost i
Notes
- Du kan servere retten med bacon til og måske lidt brød og noget salat :)
https://mariesen.dk/
