
Vegan ginger and orange cookies
2016-12-22 17:25:01

Yields 45
Lækre, sprøde, veganske julesmåkager med ingefær og appelsin.
Cook Time
9 min
Ingredients
- 300 gram hvedemel
- 1 tsk hjortetaksalt
- 180 gram plantemargarine*
- 120 gram rørsukker
- 50 gram hørfrøslim*
- 2 tsk stødt ingefær
- 1 tsk stødt kanel
- 1 tsk stødt kardemomme
- 1 tsk vaniljepulver
- revet skal af en øko appelsin
Instructions
- Lave din hørfrøslim og stil den på køl
- Bland hvedemel, hjortetaksalt og krydderier.
- Rørmargarinen i.
- Bland sukker og hørfrøslim og tilsæt det.
- Ælt dejen godt og stil den på køl i mindst en halv time.*
- Rul dejen ud og udstik i den slags forme du ønsker.
- Bag i 8-9 minutter ved 200°C
Notes
- * Jeg brugte margarine af mærket FRI fra Coop.
- * Jeg brugte Månebarnets opskrift på hørfrøslim og ja det udtales, som slim XD
- * Dejen kan holde sig i køleskabet i op til en uge.
https://mariesen.dk/