27. June 2016 · Write a comment · Categories: Bøger · Tags:

goegens_kaldenJeg har længe gerne ville læse første bog i serien om Cormoran Strike (af Robert Galbraith aka J.K. Rowling). Det overhørte mine bedsteforældre og pludselig stod jeg med bogen i hånden. Det var en skøn overraskelse at få sådan en dejlig bog. Jeg er allerede gået i gang og indtil videre er jeg vild med den og jeg glæder mig til at få læst endnu mere i den :D

“I “Gøgens kald” styrter den unge, meget smukke og rige fotomodel Lula Landry i døden fra sin balkon i den yderst fashionable London-bydel Mayfair. Lula levede det liv, som man forestiller sig, en fotomodel som hende ville leve. Et liv i overhandlingsbanen, hvor stoffer, druk og problematiske kæresteproblemer hver hverdag. Selvom politiet i “Gøgens kald” betragter Lulas død som værende selvmord, så er der noget, der ikke stemmer. Lulas halvbror hyrer privatdetektiven Cormoran Strike, som bliver sat til at undersøge hele sagen nærmere – for trods kæresteproblemer og andet, så ligger det da ikke til Lula at tage sit eget liv?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.