
Pavlova with strawberries, blueberries and raspberries
2016-04-05 15:03:25

Serves 8
Lækker chevy pavlova med bær og flødeskum.
Prep Time
20 min
Cook Time
1 hr
Total Time
1 hr 20 min
Ingredients
- 4 pasteuriseret æggehvider
- 250 g sukker
- 1 tsk hvidvinseddike
- 1 tsk Maizena mel/majsstivelse
- 1 tsk vanilje ekstrakt
- 500 g bær
- 3 spsk flormelis
- 2½ dl fløde
Instructions
- Tænd ovnen på 150°C/130°C varmluft. Derefter tegner du en cirkel på et stykke bagepapir, som passer i størrelsen til en middagstallerken.
- Pisk æggehviderne stive og pisk derefter sukkeret i en spsk ad gangen og bliv ved med at piske indtil din marengs er blank.
- Pisk så eddike, majsstivelse og vanilje ekstrakt i.
- Spred marengsen ud i en cirkel på dit forberedte stykke bagepapir, som selvfølgelig ligger på en bageplade. Du skal sørge for at kanterne på cirklen er lidt højere end midten.
- Bag i 30-60 minutter, indtil den er gylden og sluk derefter ovnen og lad din pavlova køle fuldstændig af i ovnen.
- Forbered dine bær og sød dem om nødvendigt med lidt flormelis.
- Pisk fløden til let flødeskum og bred den ud over pavlovaen og fyld derefter med dine forberedte bær.
Notes
- Pavlova er egentlig nok mest en sommer-dessert, men den smager nu godt året rundt og man kan jo bruge sæsonens frugt og bær til at toppe den med.
https://mariesen.dk/

Denne er suuuper god! Moren min lager den alltid til bursdagsselskaper.
Åh hvor skønt :D