I fredags skiftede min mentor og jeg fitnesscenteret ud med Dyrehaven. Det var dejligt vejr og det udnyttede vi ved at tage os en lang gåtur i skoven. Det var så smukt med sneen, der der nærmest lignede glitter og fuglene, som kvidrede løs. Vi så bl.a. en spætte, der forsvandt ind i sit “hjem”, i et træ og vi så også nogle rådyr i det fjerne :)

Jeg havde egentlig taget mit spejlreflekskamera med, men følte mig overhovedet ikke inspireret, men I skal ikke snydes for billeder så her er et par, som bare er standard amatør billeder :P

sne1 sne2

4 Comments

  1. Ja, sne er godt nok smukt – var det varmt fremfor koldt materiale, måtte det gerne blive :D

    – Anne

    • Hvis det var et varmt materiale så forsvinder hyggen lidt, efter min mening, men nu elsker jeg også snevejr og den friske kolde luft det giver :P

  2. Det er simpelthen så smukt i naturen når der er sne :D Dejlige billeder!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.