07. June 2015 · 2 comments · Categories: Bøger, Shopping · Tags:

Så fik jeg, igen, lavet “ulykker” hos saxo.com. Denne gang blev det til endnu en Barnes & Noble Leatherbound Classic og en Penguin Clothbound Classic og de er begge utrolig smukke! Det er bøger, som jeg kan nyde, men de vil kunne nydes i mange år fra nu og derfor er jeg begyndt at “samle” på kvalitets indbundne bøger :)

grimm1 grimm3 grimm2

Grimm’s Complete Fairy Tales || The Iliad

2 Comments

  1. Åh, så smukke bøger <3 Jeg elsker særligt de farverige sider, som 'Grimms' åbner op med. Det er virkelig eventyrligt!

    • Jeg er så enig. Det er simpelthen så fantastisk eventyrligt og ser bare så godt ud. Man får helt lyst til at begrave sig i bogen og aldrig vende tilbage :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.