30. December 2013 · Write a comment · Categories: Mode, Shopping · Tags:

Tror efterhånden, at alle kender til members.com. Hvis ikke, ja så kan du jo joine ved at trykke her. Det er en flash sale side, som har alverdens brands, fra Mochino til Rimmel, fra tøj til sminke. Det er som regel brands, som du kan finde på nelly.com, men uanset hvad så er det en side, der er værd at tjekke ud.

Lige før jul havde de mærket C’N’C/CoSTUME NATIONAL på siden og selvom det meste var tøj og stiletter, faldt jeg over disse sko og dem måtte jeg bare eje. De blev lagt i kurven og i lørdags blev de hentet i pakkeboksen. Nogle vil nok mene, at de er tude grimme, men jeg elsker dem, så smag og behag :P

cnc-shoes

translate-button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.