One of the things I’ve always wanted to make is “Pavlova”. It’s such an amazing dessert and while it seems easy, most recipes makes it vert difficult. So when I made meringues using Mia Malene’s recipe I discorvered that they have a very similar texture to pavlova. I decided to try it out and make one for my grandparents. I decorated it with strawberries, kiwi and lightly whipped cream. My grandparents said it tasted fantastic! I’m definitely gonna try this again when I return from Thailand!
En af de ting jeg altid har haft lyst til at lave er “Pavlova”. Det er en helt igennem fantastisk dessert og selvom den ser ud til at være forholdsvis let at lave, så er der rigtig mange opskrifter, som gør den til raketvidenskab. Jeg opdagede at de merengs kys jeg lavede fra Mia Malene’s opskrift havde samme tekstur, som pavlova. Derfor besluttede jeg mig for at prøve lave den til min mormor og morfar. Jeg dekorede den med jordbær, kiwi og let pisket flødeskum. De sagde den smagte dejligt, så jeg skal helt klart prøve at lave det igen, når jeg returnere fra Thailand!