11. January 2013 · 4 comments · Categories: Musik

If you’re like me then you LOVE Bullet For My Valentine! If you’re not well then it’s just too bad. I and many other fans have been so excited ever since they announced they would release a new album this year, so you can only imagine how much I screamed when this video came out today! I can’t wait for the album! Riot is such a great song and I love Matt’s new haircut (most don’t >_>).

So what do you think? Good/Bad?

4 Comments

 1. Det er første gang jeg er dumpet ned på din blog :) Tror jeg vil kigge forbi engang i mellem, for jeg syntes du har sådan en fin musikstil ^_^ … Og ja, så må vi have nogle fælles interesser – Jeg er færdig uddannet multimedie designer, og jeg kan se du læser det i øjeblikket.

  Simone
  Microcut.dk

  • Jamen så velkommen til ôg tak for komplimentet ^_^
   Ja det må vi jo. Er egentlig på syge-orlov, men studere det jo stadig :)

   • Ja du har jo stadig interressen :) Jeg læser selv overbygningen lige nu, men er godt nok ved at glæde mig til at være færdig…

    Er glad for at du kan bruge tippet om pluginet :)

    Simone
    Microcut.dk

    • Ja har stadig interessen, glæder mig bare til at blive færdig så jeg kan komme videre. Jeg vil SÅ gerne ind på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, men det er pokkers svært..
     E-Concept? eller husker jeg forkert? :P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.