Clementine/Chocolate cookies
Yields 40
Lækre cookies med havre, chokolade og klementin.
Write a review
Print
Prep Time
30 min
Cook Time
12 min
Total Time
42 min
Prep Time
30 min
Cook Time
12 min
Total Time
42 min
Ingredients
  1. 125 gram smør
  2. 75 gram sukker
  3. 75 gram brun farin
  4. 1 æg
  5. 1 tsk vaniljesukker
  6. 1 spsk klementinskal
  7. 1 spsk klementinsaft
  8. 110 gram hvedemel
  9. 1 tsk bagepulver
  10. 1 tsk stødt kanel
  11. 1/4 tsk stødt kardemomme
  12. 1 knsp salt
  13. 100 gram mørk chokolade (hakket)
  14. 100 gram finhvalset havregryn
Instructions
  1. Tænd ovnen på 180°C
  2. Pisk smør, sukker og farin luftigt og cremet.
  3. Pisk derefter æg, vaniljesukker og skal + saft fra klementiner.
  4. Bland melet med bagepulver og krydderier og rør det i dejen.
  5. Tilsæt den grofthakket chokolade og havregryn.
  6. Placer små portioner af dejen på en bageplade med bagepapir. Portionerne skal være på størrelse med en valnød. De skal placeres med et godt mellemrum, da de flyder ud.
  7. Bag i 10-12 minutter ved de 180°C.
  8. Lad dem køle lidt på pladen inden du flytter dem over på en rist.
  9. Opbevar dem i en kagedåse eller anden beholder, der er nogenlunde lufttæt.
Notes
  1. Denne dej kan med garanti gøres vegetarisk eller måske sågar vegansk.
  2. Jeg ser allerede muligheder for at lave denne småkage med hvid chokolade og lakrids. Tror den kan varieres i et væld.
http://mariesen.dk/

Follow on Bloglovin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *