01. May 2017 · 4 comments · Categories: Cooking · Tags: ,
Banana bread
Yields 1
Lækkert, svampet bananbrød, med hakket chokolade i, som lidt ekstra luksus.
Write a review
Print
Prep Time
10 min
Cook Time
1 hr
Total Time
1 hr 10 min
Prep Time
10 min
Cook Time
1 hr
Total Time
1 hr 10 min
Ingredients
  1. ½ dl olie.
  2. 200 gram sukker.
  3. 2 æg.
  4. 350 gram moden banan, ca. 3 bananer.
  5. 300 gram hvedemel.
  6. 1 tsk natron.
  7. 1 tsk bagepulver.
  8. ½ tsk salt.
  9. 1 tsk vaniljesukker/vaniljepulver.
  10. ½ dl mælk.
  11. 100 gram hakket, mørk chokolade.
Instructions
  1. Tænd ovnen på 175°C
  2. Rør olie, sukker og æg sammen.
  3. Blend eller mos bananerne og rør mosen i æggeblandingen.
  4. Bland de tørre ingredienser sammen, gem lidt mel og rør det hele i bananblandingen samtidig med mælken.
  5. Dæk chokoladen i mel, så den ikke synker til bunds og bland den i dejen.
  6. Hæld dejen i en brødform beklædt med bagepapir.
  7. Bag bananbrødet i ca. 1 time.
  8. Hvis det begynder at blive for mørkt, så dæk det til med sølvpapir indtil det er bagt færdigt.
Notes
  1. Du kan undvære chokoladen.
  2. Du kan bruge honning, stevia eller andet sødemiddel i stedet for sukker.
http://mariesen.dk/
Follow on Bloglovin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 Comments

  1. Ej hvor ser det bare lækkert ud, det kunne jeg godt fristes til at prøve..

  2. Mums! Jeg bliver jo helt sulten :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *