Chicken Alfredo
Serves 8
Write a review
Print
Cook Time
40 min
Cook Time
40 min
Ingredients
  1. 6 spsk olivenolie
  2. Ca. 900 gram kyllingebryst/inderfilet
  3. 5 fed presset hvidløg
  4. 150 gram spinat
  5. 8-10 dl hønsebouillon
  6. 5 dl fløde
  7. Ca. 700 gram penne pasta
  8. 300 gram frisk revet parmesanost
  9. Salt
  10. Peber
  11. Finthakket persille
Instructions
  1. Skær kyllingekødet i mundrette stykker. Krydr med salt og peber.
  2. Brun kyllingen i olien ved middel varme. Kyllingen behøver ikke være gennemstegt.
  3. Tilsæt de pressede hvidløgsfed og spinat og steg videre indtil spinaten er "mør".
  4. Tilsæt bouillon, fløde og pasta og rør godt rundt.
  5. Bring i kog og læg så låg på. skru ned for varmen og lad det simre i 15-25 minutter til pastaen er mør.
  6. Fjern fra varmen, og rør den frisk revet parmesanost i
Notes
  1. Du kan servere retten med bacon til og måske lidt brød og noget salat :)
http://mariesen.dk/

Follow on Bloglovin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *