I går var jeg et smut i Tivoli med min Mormor og Mor. Vi brugte lang tid derinde og det var super hyggeligt. Vi fik varm kakao og mini æbleskiver og oplevede en lille optræden med Rasmus Klump. Vi nåede også lige at få spanskrør, fordi der er ingen tivoli tur uden dem. I hvert fald ikke i vores familie :P

Jeg tog en del billeder, så jeg deler ikke dem alle sammen, men de her er mine favoritter. Hvis I har mulighed for at tage derind så vil jeg anbefale det kraftigt. Det er simpelthen så hyggeligt og dekorationerne er så smukke og det hele er bare så fuldendt.

halloween_tivoli1 halloween_tivoli2 halloween_tivoli3 halloween_tivoli4 halloween_tivoli5 halloween_tivoli6

Follow on Bloglovin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Comments

  1. Ej hver år savler jeg over alle de dejlige billeder fra tivoli både ved halloween og jul.. Ville virkelig gerne selv opleve det, men det er lidt dyrt når man bor på Fyn, men det skal opleves engang.

    Knus Jeanette <3 – http://www.jeasblanketanker.dk/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *