Det er ved at være længe siden, at jeg lavede denne hamrende lækre cheesecake. Den er super nemt at lave og så indeholder den noget jeg er blevet helt vild med, nemlig Dulce de Leche. En virkelig lækker form for karamel!


- 150 gram digestive kiks
- 75 gram smør
- 2 spsk flydende honning
- 4 bananer skåret i store stykker
- 600 gram flødeost/Philadelphia
- 4 spsk flormelis
- 1 dåse Dulce de Leche
- Knus kiksene og smelt smørret.
- Bland smørret og kiksene sammen. Husk at blande smørret i lidt ad gangen.
- Hæld blandingen i en springform og pres kikse-blandingen godt sammen i formen.
- Varm en pande op og steg bananerne gylden brune. Obs. panden skal være meget varm.
- Tag bananerne af panden og lad dem køle af. Læg dem derefter ovenpå kiksebunden.
- Hæld nu flødeosten i en skål og pisk den sammen med flormelis. Når det er blandet godt sammen tilsættes karamellen. Pisk godt, så massen bliver ensartet.
- Hæld oste/karamel blandingen i springformen og sæt "kagen" på køl i mindst 3 timer, men gerne natten over.
- Server eventuelt med lidt flødeskum til.
