Mariesen

Belgian waffles

Min mormor og morfar fyldte/fylder 86 her i september og derfor havde de inviteret familien til fejring. De blev inviteret til brunch med det hele. Der iblandt belgiske vafler. De er måske ikke helt standard, men godt smager de og gæsterne kunne virkelig godt lide dem. Derfor får I også lige opskriften. De blev serveret med hjemmelavet karamel sauce og frugtsalat. Egentlig skulle de, efter mit hoved, været blevet serveret med stegte bananer og salt karamel sauce, men sådan gik det ikke og alternativet var også godt :)

Belgiske vafler
Yields 22
Lækre, sprøde belgiske vafler. Perfekt sammen med f.eks. frugt og is :)
Write a review
Print
Prep Time
15 min
Prep Time
15 min
Ingredients
  1. 4 æg
  2. 6 dl mælk
  3. 500 gram mel
  4. 6 tsk. bagepulver
  5. 3 tsk. vaniljesukker
  6. 2 tsk. vaniljepulver
  7. 320 gram sukker
  8. 400 gram smeltet smør
Instructions
  1. Pisk mælk og æg sammen.
  2. Tilsæt alle de tørre ingredienser og rør dejen sammen til en ensartet masse.
  3. Til sidst kommes det smeltede smør i og så skal der ellers piskes indtil smørret er inkorporeret.
  4. Bag vaflerne sprøde i et belgisk vaffeljern. Hos mig tog det ca. 3 minutter pr. vaffel.
Notes
  1. Jeg gætter på at du kan erstatte noget af melet med kakaopulver, så du får chokoladevafler.
  2. Som sagt blev mine serveret med karamel sauce og frugtsalat, men de kan jo serveres med hvad end du lyster :)
Mariesen http://mariesen.dk/
waffles2

Follow on Bloglovin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

One Thought on “Belgian waffles

  1. Pingback: Året der gik anno 2016 | Mariesen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation