I sidste uge var jeg i København sammen med min veninde, Ida. Vi skulle begge ned og snakke med vores piercer og derefter gik vi hen til Dalle Valle for at få noget at spise. Efter den lækre mad gik vi mod Nørreport station for at gå i Matas, men inden vi nåede så langt gik vi forbi et antikvariat og der måtte jeg bare ind, efter at have set en sød, lille udgave af Pride and Prejudice. Den skulle være fra 60’erne og den er bare så fin og fantastisk. Jeg er mægtig glad for mit køb :D

Går I nogensinde ind i antikvariater for at kigge efter specielle bøger?

pride_prejudice1 pride_prejudice2

Follow on Bloglovin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 Comments

  1. Åh, sikke et fund! Hvor er den smuk!

  2. Sikke en smuk bog! Jeg har desværre aldrig selv været forbi et antikvariat.. Endnu! :-)
    Kram,

    http://nikkilund.dk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *