08. August 2016 · Write a comment · Categories: Cooking, Food · Tags:

Denne opskrift er long overdue, men man kan da stadig få modne nektariner. Denne “kage” er en herlig en af slagsen. Den indeholder æble, nektarin, kanel og en masse crumble – what’s not to like? Det lyder måske lidt sært med nektarin og kanel, men det smager virkelig godt, så her får I min opskrift :)

Nectarine/Apple crumble
Serves 8
Lækker, saftig og sprød crumble med nektarin, æble og kanel.
Write a review
Print
Prep Time
30 min
Cook Time
25 min
Total Time
1 hr
Prep Time
30 min
Cook Time
25 min
Total Time
1 hr
Crumble
  1. 100 gram koldt smør
  2. 3/4 dl sukker
  3. 1½ dl hvedemel
  4. 2 dl havregryn
Fyld
  1. 4 modne æbler
  2. 4 modne nektariner
  3. 10 gram smør
  4. 2 spsk sukker
  5. 2 tsk stødt kanel
Crumble
  1. Gind smørret, som er skåret i små tern, med sukker og mel til en smuldre dej.
  2. Rør havregrynene i.
Fyld
  1. Varm ovnen til 200°C.
  2. Skær frugten i både, varier gerne tykkelsen.
  3. Steg frugten, af to omgange, i smør, sukker og kanel.
  4. Lad frugten køle af i formen før du lægger crumblen ovenpå.
  5. Bag kagen gylden midt i ovnen i ca. 25 minutter.
  6. lad kagen køle lidt af og server den lun med flødeskum eller crème fraiche til.
Notes
  1. Kagen kan laves i et utal af varianter. Man kan jo f.eks. lave den med bær og undvære kanelen og trinnet med at stege frugten på panden.
http://mariesen.dk/
nectarine_apple_crumble

 

Follow on Bloglovin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *