Mariesen

Jordbærfromage

Min morfar ELSKER jordbær og derfor gik jeg i køkkenet for at eksperimentere lidt med en jordbærfromage. De opskrifter jeg fandt på nettet indeholdte kun flødeskum og det lød ret tungt i mine øre. Derfor besluttede jeg mig for at prøve at tilsætte jordbær, i stedet for citron i min opskrift på citronfromage og det smagte fantastisk :)

Jordbærfromage
Serves 8
Lækker og luftig fromage med jordbær. Den passer perfekt her nu når det er ved at blive sommer.
Write a review
Print
Ingredients
  1. 5 blade husblas
  2. 3 pasteuriserede æggeblommer
  3. 3 pasteuriserede æggehvider
  4. 125 gram sukker
  5. 500 gram friske jordbær
  6. 2,5 dl piskefløde + evt. lidt til pynt
Instructions
  1. Udblød husblassen i koldt vand i 5-10 minutter og smelt den så over vandbad.
  2. Pisk æggeblommer med sukker luftigt i en skål.
  3. Blend de friske jordbær og tilsæt dem til æggemassen.
  4. Hæld den lunkne husblas ned, i en tynd stråle, i skålen med æggemassen, imens du pisker. Dette gøres lettest hvis man er to personer om det. En hælder og den anden pisker.
  5. Pisk fløde til flødeskum og vend den i blandingen.
  6. Til sidst pisker du æggehvider helt stive og vender i forsigtigt. Sæt på køl i min. 3-4 timer.
Mariesen http://mariesen.dk/
strawberryfromage

Follow on Bloglovin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 Thoughts on “Jordbærfromage

  1. Wooooow! Det ser mega godt ud ?

    Simone
    Microcut.dk

  2. Nøøøøj det ser godt ud! :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation