05. April 2016 · 2 comments · Categories: Cooking, Food · Tags: , ,

Pavlova with strawberries, blueberries and raspberries
Serves 8
Lækker chevy pavlova med bær og flødeskum.
Write a review
Print
Prep Time
20 min
Cook Time
1 hr
Total Time
1 hr 20 min
Prep Time
20 min
Cook Time
1 hr
Total Time
1 hr 20 min
Ingredients
  1. 4 pasteuriseret æggehvider
  2. 250 g sukker
  3. 1 tsk hvidvinseddike
  4. 1 tsk Maizena mel/majsstivelse
  5. 1 tsk vanilje ekstrakt
  6. 500 g bær
  7. 3 spsk flormelis
  8. 2½ dl fløde
Instructions
  1. Tænd ovnen på 150°C/130°C varmluft. Derefter tegner du en cirkel på et stykke bagepapir, som passer i størrelsen til en middagstallerken.
  2. Pisk æggehviderne stive og pisk derefter sukkeret i en spsk ad gangen og bliv ved med at piske indtil din marengs er blank.
  3. Pisk så eddike, majsstivelse og vanilje ekstrakt i.
  4. Spred marengsen ud i en cirkel på dit forberedte stykke bagepapir, som selvfølgelig ligger på en bageplade. Du skal sørge for at kanterne på cirklen er lidt højere end midten.
  5. Bag i 30-60 minutter, indtil den er gylden og sluk derefter ovnen og lad din pavlova køle fuldstændig af i ovnen.
  6. Forbered dine bær og sød dem om nødvendigt med lidt flormelis.
  7. Pisk fløden til let flødeskum og bred den ud over pavlovaen og fyld derefter med dine forberedte bær.
Notes
  1. Pavlova er egentlig nok mest en sommer-dessert, men den smager nu godt året rundt og man kan jo bruge sæsonens frugt og bær til at toppe den med.
http://mariesen.dk/
pavlova

Follow on Bloglovin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Comments

  1. Denne er suuuper god! Moren min lager den alltid til bursdagsselskaper.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *