Her får I opskriften på endnu en tærte. Denne gang er den lidt mere “eksotisk”, da den er med kokos og lime. Den smager skønt og er overraskende nem at lave :)

Coconut and lime tart
2016-02-17 13:07:57

Dejlig sprød tærte med kokos og lime.
Prep Time
40 min
Cook Time
35 min
Mørdej
- 150 g koldt smør
- 4 dl hvedemel
- ½ dl flormelis
- 1 øko æg
- ½ spsk koldt vand
Fyld
- 3 store øko æg
- 100 g sukker
- 50 g kokosmel
- 225 ml kokosmælk
- 100 ml piskefløde
- Skal og saft af 1 stor lime
Mørdej
- Skær smøret i små tern og gnid det i hvedemelet sammen med flormelis.
- Tilsæt ægget og vand og saml dejen uden at ælte den.
- Pak dejen ind i husholdningsfilm og lad den hvile i køleskabet i mindst 30 minutter.
Tærten
- Opvarm ovnen til 190°C.
- Rul mørdejen ud og beklæd din smurte tærteform med dejen.
- Put derefter bagepapir i og fuld den med ris eller bønner.
- Blindbag nu tærten i 10 minutter og fjern så bagepapiret med bønnerne/risene.
- Sænk varmen til 170°C.
Fyldet
- Pisk æg og sukker sammen.
- Rør kokosmel, kokosmælk, fløde og lime saft + skal i og hæld fyldet i den forbagte tærte.
- Bag i ca. 20-25 minutter eller indtil den har sat sig, men ikke er blevet mørk.
Notes
- Du kan pynte tærten, som du har lyst til.
- Jeg valgte den nemme løsning med flødeskum og lidt frysetørret jordbær :)
http://mariesen.dk/
