Julen nærmer sig og det betyder at jeg er gået i gang med at bage. Jeg begyndte i søndags og i går blev det så tid til at bage citronspecier. Jeg elsker næsten alt med citron og derfor er de også kommet med på listen over hvad der skal bages. De smager himmelsk og opskriften kan findes lige her – Citronspecier. Jeg vil dog sige at der, i mit tilfælde, blev til noget mere end 25 styk, så det skal I måske lige være opmærksomme på :)

citronspecier

Follow on Bloglovin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 Comments

  1. Laver altid specier ud fra min Farmors gamle opskrift men den er egentlig ret kedelig, men den har jeg bare altid lavet sådan.. nu fortryder jeg at jeg ikke har prøver feks med citron.. lyder så lækkert. :P

  2. Elsker citron! Ö Dog aldrig smagt disse småkager! Må se om jeg får tid til at bage dem :)

    Simone
    Microcut.dk

  3. Ej de ser gode ud :o Skal prøves.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *