05. November 2014 · Write a comment · Categories: Reviews · Tags: ,

På min fødselsdag, d. 25 oktober, var vi ude og spise på en lille hyggelig restaurant, som hedder Restaurant Kardemomme. De har to restauranter, en i Hellerup og en i Lyngby. Den er i Lyngby er tættere på os, så det er den vi tager til. Den er ikke så stor, men simpelthen så hyggelig, da alt er mere “intimt”. Der er altid pakket med mennesker og en del kommer også og henter maden de har bestilt. Vi havde min mormor og morfar med og de har aldrig rigtig fået indisk made, på nær det jeg har serveret for dem. Det var sådan en hyggelig aften og jeg vil klart anbefale stedet. De laver fantastisk mad og det er altid anrettet flot!

★★★★★☆

kardemomme1 kardemomme2

Follow on Bloglovin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *