Mariesen

Fave dish – Roastbeef

Jeg elsker roastbeef, som i ELSKER. Der findes ikke noget bedre end en mild rosa roastbeef med kartofler og en god sauce til. Det er ren hygge mad og passer sig måske bedst til de koldere måneder. Dog smager det også godt når en roastbeef grilles og serveres kold med en kartoffel salat til. Nogle vil nok mene at det er en dødssynd at stege den næsten “well done”, men jeg kan bare ikke ha’ det når den smager blodig. Hvis den serveres kold må den med glæde gerne være rød inden i, da jeg ikke får den der blod smag når den er kold.

Tror de fleste servere en roastbeef med kartofler, af en art, og en sauce til. Det vel sådan set det mest almindelige. Ellers spiser de fleste det nok også som pålæg, på rugbrød og med remoulade og ristede løg på. Roastbeef smager bare syndigt godt og den er stort set altid mør. jeg har i hvert fald aldrig fået en sej roastbeef.

Ny inspiration til servering af roastbeef er altid en bonus, for i længden kan den sædvanlige stegte roastbeef godt blive kedelig. Jeg faldt over en opskrift hos Ude & Hjemme, den er en del af Dukan Kuren, men kan også spises selvom man ikke er tilhænger af den kur. Opskriften kan du få via denne side. For mig lyder det som en lækker kombo og tror den skal prøves inden det bliver alt for koldt udenfor. Er også sikker på at cremen kan varieres hvis man nu ikke er så glad for basilikum.

Dukan uge 43-46 NB2013 uge 38 + 39

Billede: Ude & Hjemme

Follow on Bloglovin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation