Mariesen

Hjemmelavet koldskål

koldskaal

Sommeren er jo desværre ved at lakke mod enden, men det betyder jo ikke, at man ikke kan nyde lidt koldskål og da specielt ikke hvis den er hjemmelavet. Jeg skal gerne indrømme, at jeg ikke bryder mig særlig meget om den koldskål man kan købe. Om det så er den dyreste på markedet, det gør ingen forskel. Men jeg elsker den hjemmelavede koldskål jeg selv har fået bikset sammen. Det er jo ikke raket videnskab, men den smager fantastisk og så er det nem mad, hvis man har travlt i hverdagen.

Forøvrigt faldt jeg over denne side om mad. Masser af lækker inspiration til madlavningen :)

Koldskål med tykmælk og æg
Serves 4
Luftig og tyk koldskål, som en koldskål nu en gang skal være.
Write a review
Print
Prep Time
2 min
Cook Time
10 min
Total Time
12 min
Prep Time
2 min
Cook Time
10 min
Total Time
12 min
Ingredients
  1. 2 æggeblommer
  2. 3 spsk sukker
  3. ½ liter tykmælk
  4. 0.4 liter kærnemælk
  5. 1 tsk vaniljepulver
  6. 1-2 tsk citronsaft
Instructions
  1. Pisk æggeblommerne luftiger med sukker og vanilje.
  2. Bland tykmælk og kærnemælk sammen med æggesnapsen.
  3. Tilsæt citronsaften og voilá.
Notes
  1. Du kan tilføje mere sukker hvis du vil have en sødere koldskål.
  2. Du kan også erstatte citronsaften med lige det du har lyst til eller skippe det helt.
  3. Jeg toppede min koldskål med hjemmelavet knas og friske jordbær.
Mariesen http://mariesen.dk/
Follow on Bloglovin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation