I weekenden var jeg alene hjemme, da mine forældre var i Düsseldorf. Jeg besluttede mig derfor for at lave “amerikanske” pandekager, men tænkte at om man mon ikke kunne lave dem mere low carb. Netop pga. den tanke besluttede jeg mig for at erstatte det klassiske hvedemel med mandelmel. Eksperimenten var en succes og derfor deler jeg opskriften.


- 2,5 dl mandelmel
- 2 æg
- 0,6 dl vand (du kan også bruge mælk)
- 2 spsk olie
- 1/4 tsk salt
- 1 spsk sødemiddel (stevia, sukrin, honning, etc.)
- Pisk alle ingredienserne sammen i en skål.
- Hvis din dej er lidt våd, så tilsæt mere mandelmel.
- Steg på panden til de er gylden brune på begge sider.
- Voilà dejlige pandekager, som er low carb.
- *Nok til 6 pandekager
Mmm det ser godt nok lækkert ud. :P
Det smagte også godt og så er det sundt :D