Tror aldrig jeg rigtig har præsenteret jer for min lille kanin, så her er han. Han hedder Misaki og han er lidt over 2 år. Han er af racen hermelin/silke hermelin/American Polish og har farven “blå” – Lidt ligesom Russian Blue katte, er hans pels grå, men med et skær af blå. Hermelin kaniner bliver mest brugt, som udstillingskaniner, men min er nu bare en helt almindelig hus-kanin. De er kendt for at være lidt nervøse, men så længe du bruger enormt meget tid på dem, så er de tamme og nogle af de bedste kæledyr, du kunne tænke dig.
Misaki1Misaki2

Follow on Bloglovin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 Comments

 1. Nåhh hvor er han smuk :-)

 2. Hejsa..

  Ej hvor er han bare søde.. <3

  Knus ;)

 3. nuuuarh! Han ser fantastisk ud!

  Simone
  Microcut.dk

 4. Han er simpelthen alt for nuser!
  Jeg har min egen kanin, en hun ved navn Pjuske der er 9 år, selvfølgelig kan ingen kanin for mit vedkommende være lige så unik, men hold op hvor er han bare flot med farve og det hele!

  // randomdanishcitizen.blogspot.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *