15. January 2014 · Write a comment · Categories: Cooking · Tags: ,

skyr-gryn

Du skal bruge:

20 g Havregryn – Du bestemmer selv om det skal være fint- eller grovvalset.
20 g Proteinpulver – Jeg brugte den fra Urtekram.
180 g Skyr – Græsk yoghurt, A38 eller lignende vil også fungere fint.
1 tsk Kakaopulver – Igen brugte jeg den fra Urtekram.
½ tsk Vaniljepulver – Det kan udelades, hvis du lyster.

Sådan gør du:

Bland hele molevitten sammen og lad det stå, natten over i køleskabet, i en lufttæt beholder. Jeg bruger et patentglas, men en plastbøtte/boks vil også fungere.
Næste morgen kan du toppe din skyr gryn med alverdens ting – Optøede bær, friske bær, frugt, mandler, kokos. Du kan også vælge at søde den med stevia, sødemiddel eller honning

Bon Appetit

translate-button

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.