For ca. 6 måneder siden, vandt jeg en bog via saxo.com på Twitter. Det var #2 i “Breathless” serien af Maya Banks og selvom du i realiteten godt kan læse den for sig selv, så lød anbefalingerne på, at man læste #1 først. Den fik jeg skaffet mig, som e-bog og slugte den i mig, dernæst fik jeg læst den vundne bog og gik så i stå. Men det skal være slut nu, for min søde mor gav mig 1’eren og 3’eren, så nu har jeg hele trilogien :)

books

Min søde mor har også givet mig disse “journals” af Keri Smith, som en form for terapi. Så håber de hjælper med min mani og aggressioner!

books1

translate-button

Follow on Bloglovin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Comments

  1. Åh, jeg elsker Keri Smiths bøger! Skønt køb :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *