Mariesen

LCHF baseless pie

baseless-pie

En tærte uden bund? Ja det lyder måske mystisk, men det smager nu godt. Det nærmer sig mere en bagt æggekage, men hvis det ikke er dig, så fungere den også fint med en bund :)

Du skal bruge:

3 æg
2 dl piskefløde
250 g grovhakket spinat – det på frost fungerer perfekt.
2 fed hvidløg, pillet og hakket fint.
200 g revet ost – mozzarella, cheddar, vesterhavsost, el.lign..
200 g skinke, kylling, oksekød eller andet fyld.
½ tsk salt
2 knsp peber
3 spsk smør

Sådan gør du:

Sæt ovnen på 200°C og tag et tærtefad frem og smør det. Steg hvidløg og spinat i smørret i ca. 5 – 7 minutter. Fordel spinaten i det smurte fad og fordel fyldet ovenpå. Pisk æg, fløde og krydderier sammen og hæld det over fyldet. Bag tærten midt i ovnen i 30 minutter eller til den er “fast” og overfladen gylden.

Bon Appetit.

Follow on Bloglovin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 Thoughts on “LCHF baseless pie

  1. Jeg elsker bare tærte og har også prøvet uden bund..
    Jeg bruger dog creme fraice i stedet for fløde.. ;)
    Det gode ved tærte er at man bare kan komme de ting i man kan li eller hvis man har noget som lige skal bruges.. ;)

  2. Tusind tak for hjælpen!
    Kan du anbefale nogle hoteller/områder i Thailand? ^_^

    Nom nom! Det ser godt ud.

    Simone
    Microcut.dk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation