Da jeg var yngre, flettede jeg altid julehjerte og i mine teenage år, kunne de ikke blive kompliceret nok. Elskede at sidde og nørkle med flet inden i flet og det tog gerne flere timer at få det flettet helt korrekt. Måske man skulle prøve igen?

For jer, som måske ikke elsker at flette julehjerter, men elsker udseendet, så er de her negle måske noget? Det ser mere kompliceret ud, end det er. Det tog mig ca. 20 minutter inkl. tørre tid. Kunne måske nok ha’ gjort linjerne mere præcise, men det er småting og på afstand ser det altså fint ud. Skulle måske også lige tilføje at jeg rensede omkring neglebåndene efter billederne var taget, så lad jer ikke slå ud af :P

nails-hearts nails-hearts1 nails-hearts2

translate-button

Follow on Bloglovin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *