10. July 2013 · 2 comments · Categories: Random · Tags:

apps

A Beautiful Mess:

“Add new life to your favorite photos with custom filters, fun fonts, and hand-drawn doodles by Elsie and Emma, creators of the award-winning lifestyle blog, “A Beautiful Mess”. Then share your creations with friends through email, or by publishing them directly to popular social networks — Instagram, Facebook, and Twitter”

Filtermania 2:

“Join the Artistic Mobile Revolution, Download FilterMania 2 and Discover Hundreds of Photo Realistic Filters. Create Your, Eye-Catching Designs with Ease!”

Follow on Bloglovin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Comments

  1. Hehe tak. Nej det er også mega hårdt. Men har jo klaret det før, bare med tysk, og kunne jeg på tysk, burde jeg virkelig også kunne engelsk. Eller rettere jeg skal :) For skal bruge det til at komme ind på uni. Trøster mig med at det kun er 4 uger :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *