yves

Lotion – Citrusblomst || Smoothie Brusecreme || 12H Cremedeo || Fodpeeling || 2 i 1 lotion || Neglelak – Fuchsia

One of my fave bloggers (Mia Malene) keep raving about Yves Rocher‘s products so I thought I would give them a shot. I bought a few things, but mostly skincare/feet stuff. I’m most excited about the body lotion that’s supposed to slow down hair regrowth on the legs!

En af mine favorit bloggers (Mia Malene) bliver ved med at rose produkter fra Yves Rocher, så derfor besluttede jeg mig for at give dem et forsøg. Jeg har købt et par ting, men det er mest hud/fod pleje produkter. Det produkt jeg er allermest spændt på er en lotion, som skulle hæmme hårvækst på benene!

Follow on Bloglovin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *