29. May 2013 · Write a comment · Categories: Personal, Travel · Tags:

fly

As you read this, I’ll be on a plane heading towards Bangkok and then we’ll transfer to a plane going to Phuket. I’m really excited and I can’t wait to get there! Bear with me if I don’t update the blog as much as I usually do. I’ve most likely not planned a lot of entries, so if I get wi-fi you’ll get an update and if not, then I’ll just have to update when I get home in 2 weeks time :)

Når du læser dette sidder jeg i et fly på vej mod Bangkok. Derfra flyver vi videre til Phuket og jeg glæder mig super meget til vi endelig er der! Bare husk at bære over med mig hvis jeg ikke får opdateret bloggen så ofte, som jeg normalt gør. Jeg har med al sandsynlighed ikke arrangeret nogle indlæg, så der kommer kun nye indlæg hvis jeg finder wi-fi. Ellers så må I vente til jeg er hjemme igen om ca. 2 uger :)

Follow on Bloglovin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *